Het team van Osteopathie Maartje Baur.
Het team van Osteopathie Maartje Baur.

Maartje Baur

Osteopathie is een manuele therapie.

Osteopathie

Maartje Baur

Uw osteopaat, wie zijn wij?

"Wie is Maartje Baur?"


In juni 2008 ben ik afgestudeerd als osteopaat aan de Internationale Academie voor Osteopathie. Na mijn studie ben ik meerdere jaren werkzaam geweest als osteopaat in een groepspraktijk voor osteopathie, voordat ik startte met mijn eigen praktijk “Osteopathie Maartje Baur”. In mijn osteopatische behandeling staan persoonlijke benadering, kwaliteit en professionaliteit voorop. 


Ik ben mijn loopbaan in 2001 gestart als fysiotherapeut. Hierin heb ik negen jaar werkervaring opgedaan in verschillende fysiotherapiepraktijken. In de fysiotherapie behandelde ik veelal patiënten met orthopeadische en arbeidsgerelateerde klachten en gaf daarnaast medische trainingstherapie. De fysiotherapie is veelal gericht op het behandelen van de beperking van een patiënt. Daar ik meer geïnteresseerd ben in het achterhalen en behandelen van de oorzaak van de klacht, besloot ik verder te willen studeren en startte ik aan een van de twee erkende opleidingen voor osteopathie.


Osteopaat Maartje Baur D.O.-MRO

”Wie is Judith Smits?”


Mijn naam is Judith Smits, geboren in 1994 te Geldrop, en opgegroeid in Eindhoven. 


Direct na het voltooien van de middelbare school (VWO) ben ik Osteopathie gaan studeren. De keuze voor Osteopathie had ik al vrij snel gemaakt, dit kwam doordat ik zelf bij een osteopaat in behandeling was. Na die ervaring wilde ik andere mensen ook op deze manier helpen om van hun klachten af te komen / te verminderen. 


Ik heb hierbij gekozen voor de fulltime opleiding aan The International Academy of Osteopathy te Gent. Tijdens deze opleiding heb ik drie jaar stage gelopen in de osteopathie clinic van de opleiding. Na zes zeer leerzame en intensieve jaren heb ik niet alleen mijn Diploma in Osteopathie behaald, maar ook mijn Bachelor en Master of Science in Osteopathie. Osteopaat Judith Smits DO-MRO

”Wie is Kevin Hendrix?”


Ik ben Kevin Hendrix, geboren en getogen in Weert.


In 2014 ben ik begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen, waar ik in 2018 aan ben afgestudeerd. Na het afronden van de opleiding fysiotherapie ben ik erg leergierig en nieuwsgierig gebleven en heb ik altijd de ambitie gehad om me verder te ontwikkelen binnen de paramedische zorg. Zodoende kwam osteopathie op mijn pad.


Ik heb de opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy te Zeist gevolgd, en heb hier mijn masterdiploma binnen de osteopathie behaald.

Als positief ingestelde zorgverlener vind ik niets leuker dan mensen te behandelen, motiveren en enthousiasmeren om actief en zelfstandig te (leren) werken aan eigen gezondheid.Osteopaat Kevin Hendrix DO-MRO

”Wie is Aylene de Kleijn?”


Ik ben in 1993 geboren te Roermond. Na mijn VWO heb ik een jaar vrijwilligerswerk gedaan in Azië. Daarna ben ik met de osteopathie opleiding begonnen en in 2016 ben ik afgestudeerd aan het IAO te Gent. Hierna heb ik direct de kinderopleiding gevolgd aan het IAO voor het behandelen van baby's, kinderen en zwangere vrouwen aangezien hier een grote interesse ligt voor mij.


Het mooie van osteopathie vind ik dat we naar het hele lichaam als een geheel kijken, waarin alle systemen een invloed hebben op elkaar. Ieder persoon is uniek en heeft een eigen levensstijl en geschiedenis. Daardoor is ook elke klacht uniek. Door op zoek te gaan naar wat de oorzaak van een klacht is en samen te werken naar een oplossing die passend is voor de patiënt is wat het werk als osteopaat zo mooi en boeiend maakt voor mij..Osteopaat Kevin Hendrix DO-MRO

Osteopathie Maartje Baur

T 06 - 52 888 534

E info@osteopathiemaartjebaur.nl

I www.osteopathiemaartjebaur.nl

Vestiging Mierlo

Graspieper 4

5731 SP   Mierlo

Vestiging Geldrop

Sint Jozefplein 68

5666 RN   Geldrop

IBAN NL78 INGB 0004217049

BTW NL001830063B09

KvK 56708726

AGB-code Praktijk 90056009

home │ Osteopathie Maartje Baur © 2012

LinkedIn link naar Osteopathie Maartje Baur
Facebook link naar Osteopathie Maartje Baur
Nederlands Register voor Osteopathie Logo NRO.
Nederlandse Vereniging voor Osteopathie Logo NVO.