Osteopathie is een manuele therapie.

Osteopathie

Maartje Baur

Het team van Osteopathie Maartje Baur.
Het team van Osteopathie Maartje Baur.

Osteopathie

Maartje Baur

Uw osteopaat, wie zijn wij?

"Wie is Maartje Baur?"


In juni 2008 ben ik afgestudeerd als osteopaat aan de Internationale Academie voor Osteopathie. Na mijn studie ben ik meerdere jaren werkzaam geweest als osteopaat in een groepspraktijk voor osteopathie, voordat ik startte met mijn eigen praktijk “Osteopathie Maartje Baur”. In mijn osteopatische behandeling staan persoonlijke benadering, kwaliteit en professionaliteit voorop. 


Ik ben mijn loopbaan in 2001 gestart als fysiotherapeut. Hierin heb ik negen jaar werkervaring opgedaan in verschillende fysiotherapiepraktijken. In de fysiotherapie behandelde ik veelal patiënten met orthopeadische en arbeidsgerelateerde klachten en gaf daarnaast medische trainingstherapie. De fysiotherapie is veelal gericht op het behandelen van de beperking van een patiënt. Daar ik meer geïnteresseerd ben in het achterhalen en behandelen van de oorzaak van de klacht, besloot ik verder te willen studeren en startte ik aan een van de twee erkende opleidingen voor osteopathie.


Osteopaat Maartje Baur D.O.-MRO

”Wie is Judith Smits?”


Mijn naam is Judith Smits, geboren in 1994 te Geldrop, en opgegroeid in Eindhoven. 


Direct na het voltooien van de middelbare school (VWO) ben ik Osteopathie gaan studeren. De keuze voor Osteopathie had ik al vrij snel gemaakt, dit kwam doordat ik zelf bij een osteopaat in behandeling was. Na die ervaring wilde ik andere mensen ook op deze manier helpen om van hun klachten af te komen / te verminderen. 


Ik heb hierbij gekozen voor de fulltime opleiding aan The International Academy of Osteopathy te Gent. Tijdens deze opleiding heb ik drie jaar stage gelopen in de osteopathie clinic van de opleiding. Na zes zeer leerzame en intensieve jaren heb ik niet alleen mijn Diploma in Osteopathie behaald, maar ook mijn Bachelor en Master of Science in Osteopathie. Osteopaat Judith Smits DO-MRO

Osteopathie Maartje Baur

T 06 - 52 888 534

E info@osteopathiemaartjebaur.nl

I www.osteopathiemaartjebaur.nl

Vestiging Mierlo

Graspieper 4

5731 SP   Mierlo

Vestiging Geldrop

Laarstraat 4a

5664 BM   Geldrop

IBAN NL78 INGB 0004217049

BTW NL001830063B09

KvK 56708726

AGB-code Praktijk 90056009

home │ Osteopathie Maartje Baur © 2012

LinkedIn link naar Osteopathie Maartje Baur
Facebook link naar Osteopathie Maartje Baur
Nederlands Register voor Osteopathie Logo NRO.
Nederlandse Vereniging voor Osteopathie Logo NVO.